PREFA sistem za odvodnjavanje streh zdaj na voljo tudi v patinirano sivi barvi

Novi sistem za odvodnjavanje streh PREFA v patinirano sivi barvi združuje tradicionalni videz starinske patine s prednostmi sodobnega aluminija.

Tako novogradnjam kot prenovljenim objektom daje pristen videz, hkrati pa omogoča preprosto in stroškovno ugodno vgradnjo. Z osredotočenostjo na trajnost in dolgo življenjsko dobo aluminijasti izdelki PREFA zagotavljajo ohranitev zgodovinskih stavb in sodobnih arhitekturnih objektov za prihodnje generacije.

Barva in tekstura kot preperela patina

»Sistema PREFALZ in Siding sta že dolgo na voljo v barvi in teksturi starinskega videza patine, zdaj pa temu sledi tudi priljubljen sistem za odvodnjavanje streh PREFA,« pojasnjuje Hilke Ackermann, produktna tehnica podjetja PREFA. »Ta se lahko uporablja ne le pri objektih prenove zgodovinskih stavb, temveč tudi kot poseben oblikovalski element pri novih stavbah.«

Na trgu so na voljo strešni in pravokotni žlebovi 333 ter odtočne cevi s Ø 100 mm v priljubljeni patinirano sivi barvi. V tej barvi je na voljo tudi vsa ustrezna dodatna oprema, kot so npr. žlebni izpusti, cevna kolena in kotni žlebovi. Ponudbo dopolnjujejo še drugi barvno usklajeni dodatki, kot so žlebne kljuke, objemke za iztočno cev itd.

zagotovljeno brez rje, sodobno in okolju prijazno: Tudi po več letih

PREFA ponuja celoten aluminijast sistem za odvodnjavanje streh z vso dodatno opremo za vgradnjo. Preizkušeni sistem se ponaša z dodelanimi tehničnimi rešitvami in visokokakovostno površinsko obdelavo s postopkom premazovanja Coil-Coating. Zaradi tega premaz ostane prožen in izjemno vzdržljiv tudi v ekstremnih vremenskih razmerah. »Izdelki so izdelani iz aluminija, ne izločajo težkih kovin in zagotavljajo, da bodo tudi po več letih ostali brez rje, funkcionalni in lepi. Poleg tega zaradi visokokakovostnega premaza zahtevna vzdrževalna dela ne predstavljajo več težav.«